Sørlandets Rehabiliteringssenter er lokalisert i Eiken, midt i Vest-Agder fylke, ved riksvei 42 som er tilknytningsvei mellom fylkene Rogaland og Aust-Agder. Det er god adkomst med offentlige kommunikasjonsmidler til Sørlandets Rehabiliteringssenter Eiken. Slik kan du reise til oss med fly, tog, buss og bil:

Fly

Ved Kristiansand Lufthavn, Kjevik er det flere daglige flyavganger og -ankomster til sentrale flyplasser som Gardermoen Oslo (9 avganger/ankomster), Bergen og Stavanger. Fra Kristiansand Lufthavn, Kjevik er det korrespondanse med flybuss med overgang til annen buss eller tog.

Tog

Alle tog fra Kristiansand, Oslo og Stavanger (Sørlandsbanen) har stopp på Snartemo stasjon.

Se Go Ahead Nordic hjemmeside for tider

Korrespondanse Snartemo stasjon – Sørlandets rehabiliteringssenter: Fra Snartemo stasjon er det 20 km til oss. Kjøretid er ca 20 minutter. Det er buss/tilbringertjeneste til de fleste togankomster og -avganger. Buss/tilbringertjeneste må forhåndsbestilles – ta kontakt med oss.

Buss

Det er daglige bussavganger til/fra Lyngdal og Kristiansand. Ekspressbusser til/ fra Oslo har flere daglige avganger/ankomster til Kristiansand og Lyngdal. Fra Kristiansand er det overgang til tog til Snartemo. Fra Lyngdal er det daglig lokalbuss til Eiken.

Bil

Se kart nedefor og klikk veibeskrivelse for kjøreplanlegging.