Sykepleier tilkallingsvikarer

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Vi tilbyr Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke.

Les mer

Sykepleier 82% vikariat

Sørlandets rehabiliteringssenter i Eiken

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Vi tilbyr Vi bistår gjerne med å skaffe bolig.  Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke.

Les mer

Sykepleier 90% vikariat

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Vi tilbyr Vi bistår gjerne med å skaffe bolig.  Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke. Sørlandets rehabiliteringssenter benytter rekrutteringsløsningen Webcruiter, og behandler kun søknader registrert i denne løsningen. Ved behov for hjelp til registrering…

Les mer

Sykepleier tilkallingsvikarer

Vi har behov for tilkallingsvikarer på begge enheter. Opplæring vil bli gitt.Søknader vil bli behandlet fortløpende. Beskriv i søknaden hvilken enhet du er interessert i å jobbe ved. Sørlandets rehabiliteringssenter benytter rekrutteringsløsningen WebCruiter, og behandler kun søknader registrert i denne løsningen. Ved behov for hjelp til registrering av søknad, ta kontakt. Les mer om stillingen og…

Les mer

Sykepleier vikariat – 100% dagtidsstilling

Vi har ledig et sykevikariat for snarlig tiltredelse. Vikariatet er for tiden knyttet til vårt gruppebaserte rehabiliteringstilbud. Foreløpig anslått varighet til 1.april 2021, med mulighet for forlengelse. Stillingen er en dagarbeidsstilling 37,5t/uke med arbeid hverdager kl 8-16. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Les mer