Tilkallingsvikar resepsjon

Sørlandets rehabiliteringssenter i Eiken

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi tilbyr Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke.

Les mer

Sykepleier tilkallingsvikarer

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Vi tilbyr Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke.

Les mer

Helsefagarbeider ca 94 % vikariat

CFS/ME - Sørlandets rehabiliteringssenter

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt Ved interne omrokkeringer kan andre stillinger bli ledig. Dette kan også være ren nattevaktstilling. Du bes oppgi i søknaden om du er interessert i andre stillinger dersom det skulle bli ledig. Vi tilbyr Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig.…

Les mer

Sykepleier 82% vikariat

Sørlandets rehabiliteringssenter i Eiken

Arbeidsoppgaver Kvalifikasjoner Personlige egenskaper Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Vi tilbyr Vi bistår gjerne med å skaffe bolig.  Sørlandets rehabiliteringssenter ønsker seg et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen for øvrig. Alle kvalifiserte oppfordres til å søke.

Les mer

Åpen søknad

Kreftrehabilitering - Sørlandets rehabiliteringssenter

Kvalifikasjoner Dersom du har kompetanse som kan være av interesse for oss er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Eksempler på relevante kompetanseområder er helsepersonell, sosialfaglig kompetanse, idrettspedagog, kokk/kokekyndig, kjøkkenassistenter og renholdspersonell m.v. Vi har fra tid til annen behov for nye medarbeidere i både faste stillinger og vikariater, heltids- og deltidsstillinger.…

Les mer