Lege i spesialisering fysikalsk medisin og rehabilitering

Vi får ledig spennende stilling som lege i spesialisering innen fysikalsk medisin og rehabilitering. Tilgrensende spesialisering kan også være aktuelt. Vi er også åpne for å tilsette lege som ikke er i utdanningsløp, men stillingen forutsetter at LIS1 er gjennomført. Stillingsprosent 60-100%. Det er ønskelig med tiltredelse juni 2021.

Les mer

Helsefagarbeider 57% fast stilling

Stillingen innebærer turnusarbeid 35,5t/uke med arbeid på dag, kveld og hver 4. helg.

Les mer

Enhetsleder rehabilitering

100% fast stilling som enhetsleder rehabilitering.

Les mer

Kokk / kokekyndig tilkallingsvikar

Vi har behov for tilkallingsvikar som kan bistå ved behov på hverdager og i helger. Arbeidstid er dagtid. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Les mer

Sykepleier vikariat – 100% dagtidsstilling

Vi har ledig et sykevikariat for snarlig tiltredelse. Vikariatet er for tiden knyttet til vårt gruppebaserte rehabiliteringstilbud. Foreløpig anslått varighet til 1.april 2021, med mulighet for forlengelse. Stillingen er en dagarbeidsstilling 37,5t/uke med arbeid hverdager kl 8-16. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Les mer

Lege i spesialisering fysikalsk medisin og rehabilitering

Vi får ledig spennende stilling som lege i spesialisering innen fysikalsk medisin og rehabilitering. Tilgrensende spesialisering kan også være aktuelt. Stillingsprosent 60-100%. Det er ønskelig med tiltredelse senest 1. mars 2021. Les mer

Fysioterapeut 100% fast stilling

Vi får ledig 100% fast stilling som fysioterapeut. Stillingen er for tiden knyttet til individuell enhet, men arbeid på gruppebasert enhet kan også bli aktuelt. Har du lyst til å jobbe hos oss? Da oppfordrer vi deg til å søke!

Les mer

Sørlandets rehabiliteringssenter - Ledig vikariat fysioterapeut

Fysioterapeut 100% vikariat

Vi får ledig 100% vikariat som fysioterapeut. Stillingen er for tiden knyttet til enhet for grupperehabilitering, men arbeid på individuell enhet kan også bli aktuelt. Har du lyst til å jobbe hos oss? Da oppfordrer vi deg til å søke!

Les mer

Sykepleier tilkallingsvikarer

Vi har 51 døgnplasser fordelt på 2 enheter: Enhet for individuell rehabilitering og enhet for gruppebasert rehabilitering. Da våre tilkallingsvikarer går over i vikariater har vi behov for å rekruttere flere sykepleiere som tilkallingsvikarer.

Les mer

Fysioterapeut 100% fast stilling

Vi får nå ledig en spennende 100% fast stilling som fysioterapeut. Stillingen er for tiden tilknyttet enhet for gruppebasert rehabilitering. Har du lyst til å jobbe hos oss? Da oppfordrer vi deg til å søke!

Les mer