Praktisk informasjon

Denne informasjonen er ikke knyttet til et spesifikt fagseminar.

Kurslokaler

De fleste av fåre fagseminarer blir arrangert i undervisningslokalene på Sørlandets rehabiliteringssenter, Eiken. Andre ganger, når vi arrangerer konferanser sammen med andre aktører, benytter vi lokaler rundt om i distriktet. Vi har flere ganger benytter Scandic Bystranda i Kristiansand.

Transport til Eiken

TOG: Fra Kristiansand, Oslo og Stavanger med Sørlandsbanen til Snartemo stasjon, som ligger 20 km fra rehabiliteringssenteret. Meld behov for transport fra/til Snartemo på påmeldingsskjemaet.

FLY: Fra Kristiansand Lufthavn, Kjevik er det korrespondanse med flybuss med overgang til annen buss eller tog.

BIL: Avstand fra Kristiansand 85 km, Arendal 125 km, Mandal 42 km.

BUSS: Det er daglige bussavganger til/fra Lyngdal og Kristiansand. Det finnes også daglige bussforbindelser til/fra Kristiansand om Evje.

OVERNATTING: For dere som ønsker å reise med fly og/eller tog, anbefaler vi overnatting på ett av hotellene som ligger i nærheten av togstasjonen i Kristiansand. For dere som kommer med bil, vil vi anbefale Rosfjord strandhotell i Lyngdal. Det tar 40 min å kjøre til Sørlandets rehabiliteringssenter fra Lyngdal.

Målgruppe

Fagseminarene er åpne for alle, uavhengig av fagprofesjon, men er spesielt rettet mot helsepersonell i kommune- og spesialisthelsetjenesten. Andre relevante fagpersoner og øvrige personer med spesiell interesse for feltet fra NAV, frisklivssentral, kommune, pasientforening, likemenn mfl. er også hjertelig velkommen til å delta.

Deltakeravgift

Priser varierer og er spesifisert under hvert fagseminar. Lunsj er inkludert i prisen.

Overnatting

Som deltaker på fagseminar eller konferanser er du selv ansvarlig for å bestille hotellovernatting. Hotellets egne bestillings- og avbestillingsregler gjelder. Enkelte ganger forhandler vi frem gode priser til konferansedeltakere. Se informasjon under hvert arrangement.

Arrangør/ programkomite

Sørlandets rehabiliteringssenter er arrangør.

Samarbeidspartnere og personer bak program og gjennomføring står spesifisert på hvert fagseminar.

Godkjenning

Informasjon om godkjenning finner du under hvert fagseminar.

Copyright © Sørlandets rehabiliteringssenter / Webmail / Nettside av Havdur Design